پارچه شناسی, مقالات

انواع پارچه

پارچه شناسی : کتان چقدر پایدار است؟

انواع پارچه

انواع پارچه دارای کاربرد های فوق العاده زیادی است. در یک اتاق مبلمان شده، از پارچه های زیادی استفاده میشود. درحالی که بدون استفاده از پارچه به نظر میرسد. با استفاده از ترکیب مناسب پارچه می توان محیط مناسب و نگاه مطلوبی را بدست آورد.

یک اتاق که فقط برای میهمان ​​استفاده می شود می تواند پارچه های ظریف داشته باشد، اما یک اتاق که توسط کودکان نوپا مورد استفاده قرار می گیرد نیاز به پارچه های قابل تمیز شدن و قابل شستشو دارد. به طور کلی، پارچه ها به دو دسته تقسیم می شوند. پارچه هایی که از منابع طبیعی بدست می آیند یا پارچه های مصنوعی. با این حال، یک دسته سومی هم هست که بسیار محبوب است.  به آن دسته ی ترکیبی میگویند.

  1. الیاف طبیعی: از منابع طبیعی استراج میشود.
  2. پارچه های مصنوعی: به دست انسان ساخته میشود.
  3. پارچه های ترکیبی: همانطور که اصطلاح می گوید، این ترکیبی از پارچه های طبیعی و مصنوعی است. این پارچه ترکیبی از ویژگی هایی مانند تنفس و بافت پارچه طبیعی و استحکام پارچه های مصنوعی را ارائه می دهد.

با توجه به کیفیت پارچه، تغییر در بافت و پایان پارچه، محصولات نهایی بسیار متفاوت از یکدیگر است.

استفاده از پارچه های طبیعی در تولید لباس ست مردانه و زنانه و لباس کودک

پارچه های طبیعی از منابع مختلف می آیند. پنبه و کتانی از گیاهان می آیند. این دو پارچه خنک، نرم و راحت، قدرت جذب بالا و در برابر حرارت بالا دارای مقاومت خوبی هستند. پارچه های گینگهام، گلدار ،مخمل و کوپه برای اثاثه یا لوازم داخلی مناسب است. در حالی که ساتن و پرکال چلواری مناسب برای سفره و کتانی.

همچنین از پارچه ی پنبه ای در تولید لباس های مردانه و زنانه، انواع تیشرت شلوار مردانه، انواع لباس ست و بلوز شلوار مردانه، لباس زنانه و کودک و نوزاد استفاده میشود.

پارچه ی طبیعی ابریشم: به عنوان یک پارچه لوکس و مفهومی شناخته شده است، که با ثروت و موفقیت همراه است. ابریشم یکی از قدیمی ترین الیاف نساجی شناخته شده برای انسان است. چینی ها از قرن 27 قبل از میلاد از آن استفاده کرده اند. این پارچه بافت فوق العاده و جلوه های بصری دارد. در تهیه ی گل مصنوعی، برای پرده های سفارشی، پالمت ها و کوسن ها استفاده میشود؛ از ابریشم همچنین در تولید انواع لباس مردانه و زنانه، لباس خواب مردانه و زنانه، لباس راحتی مردانه، کت و پیژامه ی مردانه و انواع لباس زنانه و لباس مجلسی استفاده میشود.

پشم از حیواناتی مانند گوسفند، بز، خرگوش، آلپاک و لامها می آید. پارچه های پشمی گرم هستند، دارای احساس نرم و سطح صافی دارند، مات هستند و چسبیده نمی شوند. پشم ها سنگین تر و بزرگتر از سایر پارچه ها هستند. از این پارچه برای لباس زمستانی کودک و نوجوان، لباس زمستانی زنانه و لباس زمستانی مردانه استفاده میشود؛ تولید کاپشن شلوار مردانه و سویشرت شلوار مردانه از پشم در زمستان بسیار محبوب است.

چرا تولیدی های پوشاک از منسوجات مصنوعی استفاده میکنند

پلی استر، راسون، ویسکوز و اکریلیک از انواع پارچه های مصنوعی هستند؛ آنها به صورت مصنوعی 100٪ تولید می شوند یا با پارچه های طبیعی مخلوط می شوند.

مخلوط ها احساس طبیعی تری نسبت به مصنوعی خالص دارند، و مراقبت از آنها آسان تر است.

اکثر پارچه های موجود در بازار مخلوط شده اند. مخلوط ها شکل خود را نگه می دارند و نیازی به تعمیر و نگهداری زیادی ندارند. آنها رنگی هستند و در خانه قابل شستشو هستند. الیاف میکرو در حال حاضر بسیار محبوب در صنعت پوشاک و اثاثه یا لوازم داخلی هستند. محبوبیت آنها می تواند به قدرت و دوام آنها و توانایی آنها برای جذب رطوبت مربوط شود.

سخن آخر

در مقالات تولیدی پوشاک اندیشه در حوزه ی پارچه شناسی به معرفی انواع پارچه پرداختیم، قبلا درباره ی مزایا و معایب انواع پارچه ها سخن گفتیم، در این مطلب پارچه های طبیعی، مصنوعی و ترکیبی را معرفی کردیم، یادآوری میکنم که پارچه های طبیعی دارای ویژگی هایی همچون قابلیت تنفس، نرمی و راحتی و ضد آلرژی هستند که در تولید لوازم خانگی و پوشاک استفاده میشود.

پارچه های مصنوعی این پارچه ها معمولا بطور خالص و صدرصد در تولید پوشاک استفاده نمیشود بلکه عموما بصورت ترکیبی با الیاف طبیعی بکار میرود.

مطالب مرتبط